SUMEM A LA CAUSA

 

Raska s’involucra en primera persona amb les causes solidàries i les reivindicacions socials participant activament dels actes i concerts benèfics que s’organitzen arreu de Catalunya. Més enllà de les seves lletres, ells mateixos intenten ser el canvi – tal com resa el títol d’un dels singles del seu últim treball – posant el seu granet de sorra i col·laborant amb qualsevol acte solidari que se’ls hi presenti.

 

Espectacle solidari de teatre, música i dansa organitzat per les plataformes Proactiva Open Arms i Stop Mare Mortum, amb la col·laboració d’un centenar d’artistes bolcats a la causa per frenar la barbàrie a Síria.

REFUSATS CARDEDEU (2016)

 

Festival de concerts a Sant Antoni de Vilamajor per donar a conèixer i recaptar diners per la fundació Nzuri Daima i el “Coro Safari”, juntament amb els companys de 9son, les absentes, PD pausa i ojo de buen cubero.

CONCERT SOLIDARI NZURI DAIMA (2017)

 

Celebració dels 40 anys d’Educació Pública Popular i Permanent de l’Escola d’Adults de Girona, que lluita per una educació crítica. Tots els beneficis destinats a la causa dels refugiats sirians.

L'EDUCACIÓ ESBORRA FRONTERES (2017)

DISSENY WEB PER ADRIÀ DRAPER

SEGUEIX-NOS

CONTACTA'NS

Correu electrònic:

info@raska.cat