BIOGRAFIA

 

Raska és un grup de música català format el 2011 per components originaris del Baix Montseny i el Maresme. La seva trajectòria es caracteritza per l’evolució constant i l’acumulació d’experiències i influències musicals que han portat el grup fins a la consolidació, amb un so propi i un directe ple d’energia.

Madurant de la mà d’aquest projecte, la formació ha passat per diversos estils musicals fins assentar-se en el mestissatge i en una esfera més propera al rock. Seguint aquest progrés, l’últim àlbum “Reneix de les Cendres” introdueix també bases electròniques que es barregen amb sons més acústics.

Des dels inicis Raska aposta per un binomi entre la festa i la crítica social. Així, amb tres àlbums i molts concerts a l’esquena, el grup aconsegueix connectar amb el públic en uns directes enèrgics, desperts i molt ballables, sense deixar de banda l’element reivindicatiu. Empàtics i conscienciats amb la realitat actual, les seves lletres es converteixen també en un instrument de denúncia social.

Després de més de set anys creixent, gaudint i fent gaudir el públic dels escenaris catalans, l’estiu del 2018 es presenta com un nou capítol pel grup. Després de la temporada anterior, i la participació al Canet Rock, Raska continua reinventant-se i prepara nous singles, que veuran la llum als escenaris durant la pròxima gira.

 

 

 

Maiol Bosch

CANTANT

 

 

Pau Miralpeix

BAIX

 

 

Adrià Cánovas

SAXO TENOR

 

 

Martín Díaz

SAXO ALTO

 

 

Jordi Deumal

GUITARRA

 

 

Miquel López

TROMPETA

 

 

Adrià Draper

BATERIA

 

 

Marc Colomé

TECLAT

 

 

Àlex Pérez

GUITARRA

 

 

Max Elias

TROMBÓ

DISSENY WEB PER ADRIÀ DRAPER

SEGUEIX-NOS

CONTACTA'NS

Correu electrònic:

info@raska.cat